Ροζ Ημερολόγιο 2014: H Avon στηρίζει την Εκστρατεία ενάντια στον Καρκίνο του ΜαστούH Avon συνεχίζει τη δυναμική στήριξη της Εκστρατείας ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού εκδίδοντας για 5η χρονιά το ροζ Ημερολόγιο της ελπίδας, της αγάπης για τη γυναίκα και τη ζωή.

Λίγα λόγια για την Εκστρατεία
Από τη στιγμή της ίδρυσής της πριν 126 χρόνια, η AVON έχει ταυτίσει το όνομά της με τη γυναικεία ομορφιά, την ενδυνάμωση των γυναικών, την κοινωνική ευαισθησία. Από το 1955, το AVON Foundation, το παγκόσμιο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Avon, οραματίζεται και υλοποιεί ένα πιο όμορφο αύριο, για όλες τις γυναίκες, εξασφαλίζοντας το δικαίωμά τους σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Σήμερα η αποστολή του Ιδρύματος υλοποιείται στο πλαίσιο της πολυετούς και πολύπλευρης εκστρατείας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που ξεκίνησε το 1992 και πλέον έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 50 χώρες. Μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει το ποσό των 750 εκατομμυρίων δολαρίων που διατίθεται στην έρευνα, την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπευτική και ψυχολογική υποστήριξη των γυναικών που νοσούν από καρκίνο του μαστού σε όλο τον κόσμο.

Tο έργο της Avon Ελλάδας για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού στη χώρα μας είναι πολύ αξιόλογο. Από το 2002, βρισκόμαστε στο πλευρό της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, υποστηρίζοντας συστηματικά το έργο της στους τομείς της ενημέρωσης, της έρευνας και της έγκαιρης διάγνωσης. Αποκορύφωμα της συνεργασίας αυτής είναι η δωρεά από την Avon στην ΕΑΕ μιας υπερσύγχρονης κινητής μονάδας μαστογράφου με στόχο την προσφορά δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου και ενημέρωσης στις Ελληνίδες που ζουν ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της πατρίδας μας. Η μονάδα ξεκίνησε το ταξίδι της τον Απρίλιο του 2010 και μέχρι τον Αύγουστο του 2012 είχε επισκεφτεί 107 περιοχές, πραγματοποιώντας περισσότερες από 12.000 μαστογραφίες. Είμαστε περήφανοι & συνεχίζουμε με πάθος και αγάπη, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και ζωής.
Στη σκληρή πραγματικότητα των αριθμών η Avon αντιπαραθέτει ένα ουσιαστικό έργο ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Στηρίξτε και εσείς την προσπάθειά μας! Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα!
Τα έσοδα για την ενίσχυση της Εκστρατείας συγκεντρώνονται από την πώληση των ειδικών προιόντων με τη ροζ κορδέλα.
Το ροζ ημερολόγιο 2013 διατίθεται μόνο μέσω Αντιπροσώπων Avon στην τιμή των 10€.

Εαν σας ενδιαφέρει να το αποκτήσετε, επικοινωνίστε στο τηλέφωνο 6970045821 (Whats up) ή στο email avoncosinfo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου